BlogÖnismeretÓriási lépés a valódi Önmagad felé, 3 hónap alatt

Óriási lépés a valódi Önmagad felé, 3 hónap alatt

Óriási lépés a valódi Önmagad felé, 3 hónap alatt

Sokan kérdezik meg, hogy hová lehet eljutni az általam létrehozott programok segítségével.

(Csak gyorsan megjegyzem, hogy még egy napig éred el kedvezményes áron!)

Leírom azt, amit a vendégeim írtak róla és azt is, amit én gondolok. Csak az én meglátásom elég szubjektív lenne. Hogy jobban ráláss a lehetőségre, megosztom Veled azok véleményét, akik már kipróbálták valamilyen formában a programot! Még évek múlva is érzik a hatását. Őszinte leszek, néha olyan eredmények is jönnek, amire én sem számítottam. Óriási lépést tehetsz meg a Valódi Önmagad felé, 3 hónap alatt! Csatlakozz Te is, ha szeretnél hasonló élményeket!

Elsőként Zsófit hadd idézzem, aki több évvel ezelőtt végezte el nálam csoportban a programot. Pénteken, a Tudatos Élet csoportban, az élő adás után ezt írta:

Szia Kata! Nagyon köszönöm a mai esti lehetőséget. Amit írtam utoljára kommentben, nem tudom láttad-e. Azt írtam, hogy tényleg a tizedét nem fogtunk fel az első két csoportban kapott kincsnek. Azóta persze rengeteg gyakorlási lehetőség van és dolgozódnak fel az információk. Ha passzívan is, de ott voltak/vannak! Én egy olyan drámába keveredtem, számomra vadidegen emberekkel, hogy van bőven platform gyakorolni és ennek köszönhetően már rengeteg számomra eddig megfoghatatlan és bénító dolog érthetővé válik, illetve látom, hogy mit kell még oldani, ami miatt eddig csak kapálóztam…Nagyon köszönöm!!

Luca 2 hónappal a program elvégzése után írta:

“Szia! Napi gyakorlatban tovàbbra is csinálom a Cook-csomót és nincsenek nagy szélsőséges érzelmi hullámjaim plusz voltam egy àlt. vizsgálaton a glutén és laktoz intolerancia miatt ugy h több mint fél éve bőven eszem mindkettőt és pont a vizsgàlat előtt toltam be egy fehérkenyeres vajas szendvicset az eredményem glutén és laktoz érzékenység:enyhe szoval továbbra is érzem a hatásodat. Ugy hogy 2 évvel ezelőtt hisztamin intoleranciàm volt még tehát bàrmi kenyér tejes dolgot képtelen voltam megemeszteni szerintem ez oriási eredmény”

És még néhány visszajelzés:

“Hamarabb észreveszem a destruktív, önszabotáló gondolatokat, mondatokat magamban és másokban is. Ezek mindig ráirányítják a figyelmemet arra, hogy min kell változtatnom, mivel van dolgom.”

“A félelmeim csökkentek, a bűntudat elengedése és a megbocsátás felerősödött.”

“Példát mutattál, hogyan képviseljük és tartsuk a saját határainkat, és ezt jó érzéssel tudjuk tenni. Köszönöm Kata az iránymutatást, a szeretetet, odafigyelést, érzékenységet, hogy tényleg fontosak vagyunk neked! Ezen az úton jó haladni!”

“Most vagyok a jelenben! Eddig nem tudom, hol jártam! Hála Istennek, jönnek a változások is! Örülök, hogy elkezdtem. Ez akkora dózis, mint egy infúzió! Döbbenetes!” Mihály
“Hálás vagyok, hogy egy számomra teljesen új világba lettem bevezetve, a tudatosság világába, és annak gyakorlásába. Bár még csak a felszínt ismertem meg, már ez a tudás is döntő változást hozott életembe. Köszönöm a magával ragadó előadásokat, a sok értékes tanácsot, tudást és gyakorlást! Szívesen folytatom az elkezdett utat a tudatosság terén bármilyen változatban, ha lehetőség nyílik rá a jövőben is.” B. Bernadett
“Nagyon jól felépített, jól szervezett program, ami a mindennapi életben is hasznosítható.”
“Szuper önismereti, gyakorlatokon alapuló program. Az élet minden területén tudom használni a tanultakat!”
“ Ezt miért nem tanítják az iskolában?”

“Kötelezővé tenném mindenkinek! Receptre írnám fel ezt a tanfolyamot!”

“Rutinból használom a gyakorlatokat, amiket mondtál. Nyugodt tudok maradni. Lefeleztem a kávéfogyasztásom. Arra gondoltam, hogy ha ilyen jól vagyok, minek kell még jönnöm 10 hétig? Aztán rájöttem! Ha ennyit kaptam 2 alkalommal, akkor a végére ez nagyon ütős lesz!  Kb. 2 hónappal később olyan minőségi változások történtek a családi életemben,munkámban,hogy csak hálás lehetek érte.” Gergely

 

Jöjjön az én meglátásom!

Olyan programot állítottam össze, amely rendezetté teszi az utat, amit bejársz a mintáktól és reakcióktól mentes, értékes, valódi önmagad felé. Megmutatom Neked, hogyan épül fel a jelenedet formáló döntéseid háttere és hogyan tudsz azon hatékonyan változtatni.

Miközben felismered a saját korlátozó mintáid és azokra megkapod a megoldásokat, másokat is könnyebben tudsz elfogadni, hiszen már érted a háttérben lévő mozgatórugókat. Ez a tudás hatással lehet a munkádra, a szüleiddel való kapcsolatra, a párkapcsolatra, gyermeknevelésre vagy egyéb társas kapcsolataidra.

Jelentős támogatást kapsz arra vonatkozóan, hogyan éld meg az egyes szerepeidet az életedben és abból hogyan hozd ki a legharmonikusabb énedet. Feltárjuk, mi az, ami számodra az örömet, a feltöltődést adja és hogyan visz el mindez az önbecsülésedhez.

A program után erősnek, függetlennek, stabilnak, kiegyensúlyozottnak érzed magad. Sokaknál fontos felismerés a nyugalom és a biztonságérzet kialakulása.

 

Ha többet szeretnél tudni a programról, kattints a képre!

Van még Benned kérdés? Keress bátran! Október 5-én még kedvezményes áron éred el! Október 12-ig teljes áron tudod megvásárolni a két, bővített csomagot!

Ha részletfizetésre van szükséged, külön szerződés alapján, 3 részletben tudsz fizetni. Erről kérlek, írj nekem IDE és egyeztetünk!

Várlak szeretettel a programokon és a következő levélben is!

Szép napot kívánok!

Kata

meszarospappkatalin@gmail.com

Hozzászólás küldése

error: A tartalom védett!!