Bemutatkozás, elérhetőségem

Bemutatkozás, elérhetőségem

Mészáros-Papp Katalin - természetgyógyász-kineziológus
természetgyógyász-kineziológus

Mészáros-Papp Katalin

A nehézségek hátterében álló valódi okok feltárása és oldása a kiegyensúlyozott mindennapokért, a szabad és boldog életért.

Bejelentkezés: + 36 30 456 5430

Kineziológia Vác

“Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel! Minden más csak erő- és időpocsékolás.”  Maharaj Nisargadatta

Évekkel ezelőtt, 2001-ben fordultam először segítségért a kineziológiához. Már akkor tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Előtte persze járnom kellett az utamat és tapasztalatokat szereznem, amelyek most segítenek abban, hogy megértsek másokat és átérezzem helyzetüket. Kedves ismerősöm idézte mindig a régi mondást: “Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni.”

Egyetemen gazdasági agrármérnöki és főiskolán pénzügyi szakon megszerzett diplomával dolgoztam több nagy vállalkozás felelős vezetőjeként, együttműködve az ország meghatározó agrár- és élelmiszeripari vállalataival és bankjaival. A gyakorlatban alkalmaztam tárgyalási és vezetési technikákat, szervezetépítést, szakmai menedzsmentet, válságkezelést. Remek alkalom volt arra, hogy megfigyeljem az emberi személyiségtípusokat, játszmákat és megtanuljam mindezek közben beazonosítani a saját értékrendemet.

Egy időszakban más területeket is megnéztem, az önismereti úton tanultam sok egyebet. Minden érdekel, amit segítőként alkalmazni lehet. Majd visszatértem a kineziológiához, ez a tudomány lett a váz, ami köré elhelyeztem magam, azt aki én vagyok, azokkal, amiket tapasztaltam, megtanultam. Az első 4 tanfolyamot 2011-ben végeztem és mivel a nevem is kötelez, mint jó Papp, holtig tanulok, folyamatosan veszek részt magasabb szintű kineziológus képzéseken (amelyek komoly önismereti munkát is jelentenek) és egyéb oktatásokon (pl. Konnektív Felnőttképző: Hormonegyensúly tanácsadás, Schüssler tanácsadás stb.).

A legnehezebb azt volt megtanulni, hogy segíteni annak lehet, aki kéri és engedi. Nem mehetek érted, nem mehetek utánad. Akkor kerülhetünk kapcsolatba, ha Te keresel. Minden más rólam szólna.

Ha megérett Benned a döntés, hogy megismernéd önmagad, belelátnál mélyebben az életed meghatározó összefüggések láncolatába, keress bátran.

Korra, nemre való tekintet nélkül ajánlom ezt a módszert azoknak, akik valódi megoldásra törekszenek.
Gyermekekkel (6 éves kortól), kismamákkal, nagymamákkal, fiúkkal és lányokkal, férfiakkal és nőkkel, apukákkal és anyukákkal is értünk már el nagy sikereket.

Cél az egészség megőrzése vagy visszaállítása a testedben, a lelkedben, az érzelmeidben.

Kapcsolatfelvétel
Kérdésed, észrevételed esetén itt is írhatsz nekem

Küldj üzenetet

    természetgyógyász-kineziológus

    Mészáros-Papp Katalin

    Bejelentkezés

    error: A tartalom védett!!