Bemutatkozás, elérhetőségem

Bemutatkozás, elérhetőségem

Mészáros-Papp Katalin - természetgyógyász-kineziológus
természetgyógyász-kineziológus

Mészáros-Papp Katalin

A nehézségek hátterében álló valódi okok feltárása és oldása a kiegyensúlyozott mindennapokért, a szabad és boldog életért.

Bejelentkezés: + 36 30 456 5430

Kineziológia Vác

“Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel! Minden más csak erő- és időpocsékolás.”  Maharaj Nisargadatta

Évekkel ezelőtt, 2001-ben fordultam először segítségért a kineziológiához. Már akkor tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Előtte persze járnom kellett az utamat és tapasztalatokat szereznem, amelyek most segítenek abban, hogy megértsek másokat és átérezzem helyzetüket. Kedves ismerősöm idézte mindig a régi mondást: “Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni.”

Egyetemen gazdasági agrármérnöki és főiskolán pénzügyi szakon megszerzett diplomával dolgoztam több nagy vállalkozás felelős vezetőjeként, együttműködve az ország meghatározó agrár- és élelmiszeripari vállalataival és bankjaival. A gyakorlatban alkalmaztam tárgyalási és vezetési technikákat, szervezetépítést, szakmai menedzsmentet, kezeltem kritikus helyzeteket. Remek alkalom volt arra, hogy megfigyeljem az emberi személyiségtípusokat, játszmákat és megtanuljam mindezek közben beazonosítani a saját értékrendemet. Tartani magam ehhez az értékrendhez és kilépni a felsővezető szerepből, nemet mondani annak a cégnek a vezérigazgatói pozíciójára, ahol először találkoztam a szakmával, felelőtlennek vagy őrültségnek tűnhetett. Mégis éreztem, hogy engem más irányba húz valami. Ma már tudom, hogy életem legjobb döntését hoztam. Az érdeklődési köröm vált a hivatásommá, kineziológus lettem.

 

Egy időszakban más területeket is megnéztem, az önismereti úton tanultam sok egyebet. Minden érdekel, amit segítőként alkalmazni lehet. Majd visszatértem a kineziológiához, ez a tudomány lett a váz, ami köré elhelyeztem magam, azt aki én vagyok, azokkal, amiket tapasztaltam, megtanultam. Az első 4 tanfolyamot 2011-ben végeztem és mivel a nevem is kötelez, mint jó Papp, holtig tanulok, folyamatosan veszek részt magasabb szintű kineziológus képzéseken (amelyek komoly önismereti munkát is jelentenek) és egyéb oktatásokon (pl. Konnektív Felnőttképző: Hormonegyensúly tanácsadás, Schüssler tanácsadás, Asszertív kommunikáció, Sziklaszilárd önbecsülés, Sikergyilkosok stb.).

önismeret, kineziológus, személyiségfejlesztés

Fókuszban a tudatosság csoport

A munkám során mindig felhasználom a saját magamon és a hozzám érkezőkkel tapasztalt eredményeket és fejlesztem tovább a lehetőségeket annak érdekében, hogy még könnyebben, még magasabb szintű eredményeket érjünk el. A kineziológiai egyéni alkalmak tapasztalatai vezettek oda, hogy szükség van kiegészítésre, amivel rendszerbe áll a hozzám érkezők szemlélete: honnan, miért és hová tartanak. Fontos számomra olyan eszközök bevezetése is, amelyek segítik az együttműködés során és után a mindennapok nehézségeinek kezelését, ad egy eszköztárat a tudatos életvezetéshez. Célom, hogy minél rövidebb idő alatt, minél kiteljesedettebb élet eléréséhez adjak széles körű támogatást.

A legnehezebb azt volt megtanulni, hogy segíteni annak lehet, aki kéri és engedi. Nem mehetek érted, nem mehetek utánad. Akkor kerülhetünk kapcsolatba, ha Te keresel. Minden más rólam szólna.

Ha megérett Benned a döntés, hogy megismernéd önmagad, belelátnál mélyebben az életed meghatározó összefüggések láncolatába, keress bátran.

Korra, nemre való tekintet nélkül ajánlom ezt a módszert azoknak, akik valódi megoldásra törekszenek.
Gyermekekkel (6 éves kortól), kismamákkal, nagymamákkal, fiúkkal és lányokkal, férfiakkal és nőkkel, apukákkal és anyukákkal is értünk már el nagy sikereket.

Cél az egészség megőrzése vagy visszaállítása a testedben, a lelkedben, az érzelmeidben.

 

FOLYTATÁSKÉNT 

Fogadd szeretettel a Tudatos Élet Ajándék Kurzust, amelyre a főoldalon tudsz feliratkozni.

 

Fontos tudnod, hogy az első találkozónk alkalmával fogjuk átbeszélni, hogy a problémával kapcsolatosan milyen folytatást ajánlok a számodra. ÁRAKKAL KAPCSOLATOS  INFORMÁCIÓT ITT TALÁLSZ: https://kineziologiavac.hu/ittkezdj/mit-valassz/

 

Kapcsolatfelvétel
Kérdésed, észrevételed esetén itt is írhatsz nekem

Küldj üzenetet

    természetgyógyász-kineziológus

    Mészáros-Papp Katalin

    Bejelentkezés

    error: A tartalom védett!!