Újratervezés Egyéni Program

Újratervezés Egyéni Program

12 ALKALMAS PROGRAM

AHOL MINDEN RÓLAD SZÓL!

 • Régóta ugyanabban a helyzetben vagy, amiből nem tudsz kimozdulni? Üresség, céltalanság, elkeseredettség, jellemez?  Kicsinek érzed magad, gyakran van bűntudatod? Nehézséget okoz az érzelmek kifejezése, a jelen megélése? Időnként indokolatlan harag tör elő belőled?

 

 • Visszatérő, ismétlődő problémákra lettél figyelmes? Előfordulhat, hogy az ismétlődések során a helyzet intenzitása is növekszik. Pl. mindig ugyanolyan párkapcsolati vagy munkahelyi problémába ütközöl, előbb kisebb, majd egyre nagyobb balesetek érnek stb.

 

 • Hirtelen fellépő nehézség esetén szakmai segítségre, megtartó erőre, továbbléptetésre van szükséged? Párkapcsolati elakadás, krízis, válás kapcsán érzed magad mélyponton? Úgy érzed, egyedül nehéz meg találod meg a kiutat?

 

 • Változás állt be az életedben és gyorsan kell hozzá formálódnod?

Például:

  • munkahelyet változtatsz,
  • vezető szerepbe léptél,
  • új pákapcsolatot alakítottál ki,
  • pályaválasztás, módosítás előtt állsz stb.
 • Vagy egyszerűen szeretnéd megismerni önmagad mélységeit és jobban érteni, hogy mit miért cselekszel, gondolsz, érzel?
Érettségi praktikák

Az életedet alapjaiban átformáló, személyes együttműködés

Akik kipróbálták, egyöntetűn azt fogalmazták meg, hogy erre a programra mindenkinek szüksége van!

Receptre írnák fel, vagy tanítánák az iskolában.

A félelmeid és megszokásaid irányítják az életed? Érzed, hogy valami korlátoz, de nem tudod, mi az?

A gondolkodásod, döntéseid, így a jelenbeli nehézségeid hátterében olyan múltbeli tényezők húzódnak, amik erőteljesen meghatározzák a jelenedet. Valódi változás az életedben csak akkor várható, ha ezeket felismered és átformálod.

Az élet különböző területeire komoly hatást gyakorolnak és korlátokat állíthatnak fel többek között

– a szülőktől megtanult családi minták,

– a generációkon átívelő, ún. örökölt sorsok,

– a gyermekéveinkben megélt sérelmeink, traumáink, tapasztalataink során kialakított hiedelmeink, szokásaink.

Hogyan hatnak rád a viselkedési minták?

Ezek a minták befolyásolják egyes helyzetekhez való hozzáállásunkat, a viselkedésünket, a döntéseinket és gyakran olyan eredményekhez vezetnek, amik nem tetszenek, vagy kifejezetten problémásak számunkra. Akár anyagi, párkapcsolati, kapcsolati nehézséghez vezetnek, fizikai tüneteket produkálnak, reakciókat és nem tudatos válaszokat váltanak ki.

Amikor túlreagálunk valamit, többször ismétlődik hasonló dolog velünk, esetleg egyre erősödő tünetekkel, akkor olyan mélységekből törnek elő ezek a reakciók, hogy sokszor fel sem ismerjük őket, vagy ha felismerjük is, nagyon nehéz rajta fejben változtatni.

Élet korlátozó minták és akadályoztató megszokások nélkül

Lépésről lépésre mutatom meg

Lépésről lépésre mutatom meg, hogyan tudsz a legörömtelibb éned lenni

A 12 alkalmas program során új eszközöket, megoldásokat kapsz, aminek köszönhetően egészen más minőségű életet élhetsz, értékesen, szabadon, könnyedén, kiegyensúlyozottan!

A tematikát úgy állítottam össze, hogy rendezetté tegye az utat, amit bejársz a mintáktól és reakcióktól mentes, értékes, valódi önmagad felé. Rendszerbe állítva fogom megmutatni Neked, hogyan épül fel a jelenedet formáló döntéseid háttere és hogyan tudsz azon hatékonyan változtatni. A program hatást gyakorol az önmagaddal és másokkal való kapcsolatodra, a fizikális állapotodra, a kommunikációdra és a mindennapi testi-mentális egyensúlyodra. 

A program során egyrészt számos új információhoz jutsz, ami meghatározó a tudatosság útján. 

Másrészt olyan eszközökkel segítelek, amik lehetővé teszik az ismeretek beépülését a gyakorlatba, a mindennapi életedbe.

Mindezeken túlmenően pedig a mélységek felismerésében és feloldásában is támogatlak a több éves szakmai tapasztalatom alapján.

Az új, tudatos életed:
Egységben önmagaddal!

Amint felismered, mik korlátozzák a lehetőségeidet az életben, máris elindul a változás.

Luca munkahelyi problémákkal érkezett, nehéz volt számára a vezető szerep. A párkapcsolatra azt mondta, hogy “az olyan, ami nekem sosem fog működni”.  A munkahelyi problémája már 1-2 alkalom után csökkent.

A program 2/3-ánál jártunk, amikor eddig álomszerűnek hitt párkapcsolata lett, a program végén pedig azt mondta:

“Nem gondoltam volna, hogy minden megváltozik az életemben, ha én változom!”

A változás pedig rövid időn belül kézzel fogható lesz.

Hova tudsz eljutni a program segítségével?

Nézd meg kérlek, mit írtak azok, akik már kipróbálták.

“Teljesen átalakultam. Sokkal jobb és szebb minden. Derűsebben látom a dolgokat. És már nem félek dolgoktól vagy helyzetektől. Tele vagyok energiával. Boldog vagyok.” (I. Katalin)
“Sokkal nyugodtabban tudom kezelni a helyzeteket, a saját és mások érzelmeit. Megfelelően fejezem ki magam, ha szeretnék elérni valamit és nem megyek bele játszmázásokba.” (Laura)
“Higgadtabb,nyugottabb lettem, streszmentes állapotot értem el, sokkal több a belső öröm, így a külső is. Határozottabb, magabiztosabb lettem, az emberekkel inkább kommunikálok viták helyett.” (József)

“Olyan élmény, mintha egy túra során a megrakott hátizsákból kipakolnád a sziklákat és azok nélkül kirándulnál tovább.

Az eredmény nagyságrendekkel javuló életminőség!”

Azt képviseled, ami te vagy, egyfajta iránytűként használod önmagad, már nem a másoknak való megfelelés határoz meg. Ez rengeteg energiát szabadít fel, amelyet önmagadra, a céljaid megvalósítására fordíthatsz.

Ezek a hatások természetesen megnyilvánulnak a munkádban, a magánéletben, a családban is. Miközben felismered a saját korlátozó mintáid és azokra megkapod a megoldásokat, másokat is könnyebben tudsz elfogadni, hiszen már érted a háttérben lévő mozgatórugókat. Ez az tudás hatással lehet a munkádra, a szüleiddel való kapcsolatra, a párkapcsolatra, gyermeknevelésre vagy egyéb társas kapcsolataidra.

Jelentős támogatást kapsz arra vonatkozóan, hogyan éld meg az egyes szerepeidet az életedben és abból hogyan hozd ki a legnagyobb és legharmonikusabb énedet. Feltárjuk, mi az, ami számodra az örömet, a feltöltődést adja és hogyan visz el mindez az önbecsülésedhez.

A program után erősnek, függetlennek, stabilnak, kiegyensúlyozottnak érzed magad. Sokaknál fontos felismerés a nyugalom és a biztonságérzet kialakulása.

Milyen témákkal fogunk foglalkozni az Újratervezés egyéni programban?

A program felépítése

Megszelídítjük a gondolatokat, a megélni kívánt jövőd szolgálatába állítjuk, lehetővé tesszük a pihentető alvást.

Felfedezzük és újra értelmezzük az érzelmeket.

Megtanuljuk megfelelően kifejezni az igényeket.

Technikákat sajátíthatsz el a kommunikációs szakadékok áthidalására.

Megismered a mélyben húzódó programokat, amik hatással vannak a jelenedre és rájössz, hogy nem vagy azonos a viselkedéseddel. Ezáltal másokat is könnyebben fogsz megérteni.

Elsajátítod a játszmák, drámák nélküli élethez szükséges ismereteket.

Egészséges határokat tudsz kialakítani.

Megismered és meghatározod az új, értékes Éned.

A mélységek feltárását gyengéd módon végezzük el a kineziológia eszköztárával (5-6 alkalommal a 12 alkalmon belül).

A programot nem ajánlom minden esetben és bármilyen helyzetre! Feltétlenül szükség van kezdő beszélgetésre, ahol a nehézséged függvényében nézzük meg a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket!

A program megálmodója

Mészáros-Papp Katalin vagyok.

Mészáros-Papp Katalin vagyok.

Több, mint 20 éve foglalkozom személyiségfejlesztési lehetőségekkel, 7 éve főállásban kineziológusként dolgozom

Célom, hogy minél rövidebb idő alatt, minél kiteljesedettebb élet eléréséhez adjak széles körű támogatást.
Az életben a korlátozó folyamataink akkor is zajlanak, ha nem tudatosítjuk őket.

A tudatosítással, a háttérben futó programok oldásával és új minták kialakításával azonban egészen más életminőséget élhetünk.

Lépésről lépésre fogom megmutatni, hogyan
tudsz a legörömtelibb éned lenni!

“Szuper önismereti, gyakorlatokon alapuló program. Az élet minden területén tudom használni a tanultakat!”

“Már az első alkalom után éreztem, hogy változom és a jelenben vagyok, létezem. Ezért egy életre Hálás vagyok!”

“Egyre inkább a tudatosság vette át az irányítást az érzelmi hullámvasút helyett!”

“Ezt miért nem tanítják az iskolában?”

Újratervezés - Visszajelzések
cropped-kineziologia-vac-logo.png

Visszajelzések

izgatottság, türelem, hála, feltöltődés. Ezek csak töredékei amiket éreztem a program során. Nagyon hálás vagyok Neked Kati!

I. Katalin

Sokkal nyugodtabban tudom kezelni a helyzeteket, a saját és mások érzelmeit. Megfelelően fejezem ki magam ha szeretnék elérni valamit és nem megyek bele játszmázásokba.

Teljesen átalakultam. Sokkal jobb és szebb minden. Derűsebben látom a dolgokat. És már nem félek dolgoktól vagy helyzetektől. Tele vagyok energiával. Boldog vagyok.

I. Katalin

Minden egyes alkalom után változtam, fejlődtem és ezt a családom is észrevette és meglepődéssel tapasztalták, mondjuk egy nehézség megoldásánál, hogy mennyire nyugodt tudtam maradni illetve milyen gyorsan a megoldásra törekedtem és nem ragadtam benne abban a bizonyos helyzetben. Másképp kommunikáltam, nem kértem mindenért bocsánatot. Illetve már a stresszhelyzetben én nyugtattam nem pedig engem kellett.

I. Katalin

Az elején nem is igazán értettem mit tud nekem adni a program, mivel lesz több a gondolkodásom ha elvégzem a programot. Viszont a 3. alkalom után megértettem..a program alapjaiban építi fel a gondolkodásod és formálja át a berögződéseid. Rávilágít arra, hogy mi szükséges ahhoz hogy felszabadultan, boldogan és szabadon élj és gondolkozz. Megszabadít a rossz mintáktól és helyére újakat formálunk majd beépítjük a mindennapokba. Aminek köszönhetően a kapcsolataidhoz és saját magadhoz is másképp fogsz állni.

Laura

Sikerült irányba állítani magam, az út irányába, amiről saját magamat térítettem, ill. hagytam letéríteni mindenféle külső körülmény által.

Olyan, mint egy jó bor, pedig nem iszom. Feltölt, ízvilágot ad és élményt. Színeket!

Károly

Amit te csinálsz, azt úgy tudnám megfogalmazni, hogy nem az van, hogy befested a hajam, kimegyek és zöld lesz. Telnek a napok és azt veszem észre, hogy valami megváltozott, jönnek a felismerések, máshogy kezelek dolgokat.

Károly

Jobban figyelek/odafigyelek és hallgatok saját magamra, több időt fordítok a saját gondolataimra, igényeimre; egyre gyakrabban fordul elő, hogy tudatosan helyezem magam "előrébb a sorban"

Kriszti

Higgattabb, nyugottabb lettem, streszmentes állapotot értem el, sokkal több a belső öröm, így a külső is, határozottabb, magabiztosabb lettem, az emberekkel inkább kommunikálok viták helyett.

József

Izgatottan érkeztem minden egyes alkalomra,már ez pozitív élmény volt.Tudtam,hogy minden alkalommal kapok valamit ami segíti az utamon.Ez magabiztosságot adott.

József

Köszönöm a bizalmat, az empátiát, humort, türelmet, figyelmet, hogy azt az érzést adtad, nem vagyok hibbant, selejtes, vagy kevésbè értékes, hogy nyíltan beszélhettem mindenről, ami kibillentett

Kriszti

Kedves Kati!Az első pár alkalommal nem volt kedvem a programhoz,sőt még sokszor az élethez se,de ez a negyedik alkalom után megváltozott.Onnantól kezdve már vártam,hogy találkozzunk és meséljek az aktuális sikerekről és kudarcokról.Tervbe van még a közös munka,de elötte még elsajátíttom az eddig tanultakat.Nagyon köszönöm az eddigi munkád,jó,hogy vagy nekünk🥰

Dóri

Szia Drága Kati!❤️ Szeretném megköszönni a Tudatos élet 12 alkalmas programjában való részvétet! 12 témakör mindegyiket külön -külön imádtam!Csodálatos utazás volt számomra!🙂 Köszönöm hogy felnyitottad a szememet! A legjobb dolog a világon ami történt velem!🙂 Nagyon boldog vagyok hogy végig csináltam!🙂 Köszönöm neked örök hálám míg élek...🙏🙏🙏

Mihály

Szia Kati! Szeretném mégegyszer megköszönni a tegnapi fantasztikus , belső utazást ami nagyon tanulságos , és felemelő érzés volt számomra! Köszönöm hogy részese lehetek az új programodnak! Örök hálám! Már alig várom a következő találkozásunkat!

M. Mihály

“Teljesen más ember lettem. Olyan, akivé soha nem hittem volna, hogy válhatok.”

M. Luca

“A helyzethez képest jól vagyok, nem viselném így, ha nem járnék ide. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, hogy dönthetek és van választásom.”

Rutinból használom a gyakorlatokat, amiket mondtál. Nyugodt tudok maradni. Lefeleztem a kávéfogyasztásom. Arra gondoltam, hogy ha ilyen jól vagyok, minek kell még jönnöm 10 hétig? Aztán rájöttem! Ha ennyit kaptam 2 alkalommal, akkor a végére nagyon ütős lesz!

V. Gergely
error: A tartalom védett!!