Felnőttek

Sikerre hangolva

Sikerre hangolva

Éreztél már olyat, hogy nem tudod, miért viselkedsz az adott módon valamilyen élethelyzetben? Például a főnököd előtt leblokkolsz és elfelejted a mondandódat? Vagy a hétköznapjaidban csak húzod az igát és nem éled valódi önmagad? Rengeteg teher rakódik rád és csak rogyadozol a súlya alatt? Testi tünetek,betegségek jönnek elő újra és újra? Feszültség, stressz, napról napra?

Gondoltál már arra, hogy a viselkedésed, a mindennapi élethelyzetek, a betegségek mögött mélyebb összetevők húzódnak?

Ha igen, akkor már csak egy lépésnyire van a megoldás.

Szeretnél szabadságot, örömet megélni az életedben, a társas kapcsolataidban? Nézd meg, mi az, amin tudsz változtatni, hogy jobban érezd magad!

 

Viselkedési formáinkat, mechanizmusainkat több dolog is meghatározza

  • Egyrészt a szüleinktől kapott genetikai programunk szabályozza, amit a kineziológiában viselkedés genetikának nevezünk. Hatással van külső megjelenésünkre, az alapvető beállítottságunkra, viselkedésünkre.
  • Másrészt fogantatásunktól kezdve, már az anyaméhben és további életünk során megélt saját élményeink, érzéseink is alakítják személyiségünket és erőteljes hatással vannak a jelenbeli megnyilvánulásainkra.

E két fő terület összetett hatása érezhető alapvető beállítottságunkban, külső megjelenésünkben, társas kapcsolatainkban, stresszhelyzetben, a mindennapjainkban.

Gyakran előfordul, hogy ezekkel nem vagyunk túl elégedettek, boldogtalanná tesznek minket, vagy még tovább mutatnak és lelki problémákat, testi tüneteket, betegségeket okoznak. Ma már elismert, hogy a betegségek visszavezethetők valamilyen lelki okra. Ezektől a kellemetlen viselkedési formáktól (vele együtt pedig a nem kívánatos élethelyzeteinktől) úgy szabadulhatunk meg, ha megismerjünk valódi önmagunkat.

Tevékenységek - Kommunikációs tréningek

Kommunikációs tréningek

Az önmagunkhoz vezető úton kiváló kísérő a kineziológia módszere, amely személyre szabottan segít feldolgozni a jelenben megnyilvánuló nehézségeink hátterében álló, régi traumáinkat, oldja az örökölt generációs mintákat  és olyan módszereket tanít, amelyek alkalmazásával hatékonyan visszaszerezhetjük – és tartósan meg is őrizhetjük-  az irányítást életünk felett.

A kineziológia eszköztára számos formában nyújt lehetőséget a testi-lelki-szellemi jól lét megélésére.

  1. Segít beazonosítani viselkedési genetikánkat, tudatosítani a személyiségjegyeinkhez, a külső megjelenésünkhöz kötött viselkedési formáinkat és képes a negatív kihatásain finomítani oldáson keresztül.
  2. Fogantatásunktól kezdve megélt és eltárolt érzéseinket gyengéd módon feltárja és segít a rossz élményeket megnyugtatni, megérteni. A számunkra nehéz élethelyzetek viselkedésünkre ható mintáit alakítja át úgy, hogy közben a traumát nem kell újra átélni, elég csak rátekinteni és elengedni.

megélt érzelmek szervekre, izmokra gyakorolt hatása nem másodlagos, hiszen a stressz sejtünkben tárolódik és blokkokat okoz. Ezek a blokkok az energiaáramlást gátolják a testben, előfordul, hogy szervi elváltozásokat okoznak.

A testben felhalmozódott blokkok oldására is számos gyakorlat áll rendelkezésre, amelyek gyengéden, fájdalommentesen járulnak hozzá a gyógyuláshoz.

A hatás a vendégeim beszámolói alapján már akár az első alkalom után is szembeötlő. Egyrészt abban érzik, hogy ők maguk máshogyan reagálnak, mint korábban. Másrészt a környezetükben, kapcsolataikban is elindul a minőségi változás.

Problémát megoldani, egészséget visszaszerezni és megőrizni ilyen formában is lehet.

Választhatod a gyengéd utat!

     

Ha  zátonyra futott, kiégett, magányos, riasztó…

error: A tartalom védett!!