Felnőttek

Éreztél már olyat, hogy nem tudod, miért viselkedsz az adott módon valamilyen élethelyzetben? Például a főnököd előtt leblokkolsz és elfelejted a mondandódat? Vagy a hétköznapjaidban csak húzod az igát és nem éled valódi önmagad? Rengeteg teher rakódik rád és csak rogyadozol a súlya alatt?

Gondoltál már arra, hogy a viselkedésed, a mindennapi élethelyzetek, a betegségek mögött mélyebb összetevők húzódnak?

Ha igen, akkor már csak egy lépésnyire van a megoldás.

Szeretnél szabadságot, örömet megélni a mindennapokban, a társas kapcsolataidban? Nézd meg, mi az, amin tudsz változtatni, hogy jobban érezd magad!

  Viselkedési formáinkat, mechanizmusainkat több dolog is meghatározza

Egyrészt a szüleinktől kapott genetikai programunk szabályozza, amit a kineziológiában viselkedés genetikának nevezünk. Hatással van külső megjelenésünkre, az alapvető beállítottságunkra, viselkedésünkre.

Másrészt fogantatásunktól kezdve, már az anyaméhben és további életünk során megélt saját élményeink, érzéseink is alakítják személyiségünket és erőteljes hatással vannak a jelenbeli megnyilvánulásainkra.

E két fő terület összetett hatása érezhető alapvető beállítottságunkban, külső megjelenésünkben, társas kapcsolatainkban, stressz helyzetben, a mindennapjainkban.

Gyakran előfordul, hogy ezekkel nem vagyunk túl elégedettek, boldogtalanná tesznek minket, vagy még tovább mutatnak és komoly lelki problémákat, betegségeket okoznak. Ma már elismert, hogy a betegségek visszavezethetők valamilyen lelki okra. Ezektől a kellemetlen viselkedési formáktól (vele együtt pedig a nem kívánatos élethelyzeteinktől) úgy szabadulhatunk meg, ha megismerjünk valódi önmagunkat.

Az önmagunkhoz vezető úton kiváló kísérő a kineziológia módszere, amely személyre szabottan segít feldolgozni a jelenben megnyilvánuló nehézségeink hátterében álló, régi traumáinkat, oldja az örökölt generációs mintákat  és olyan módszereket tanít, amelyek alkalmazásával hatékonyan visszaszerezhetjük – és tartósan meg is őrizhetjük-  az irányítást életünk felett.

A kineziológia eszköztára rengeteg formában nyújt lehetőséget a testi-lelki-szellemi jól lét megélésére.

Viselkedési genetikánkat segít beazonosítani, tudatosítani és a negatív kihatásain finomítani oldáson keresztül.

Fogantatásunktól kezdve megélt érzéseinket gyengéd módon feltárja és segít a rossz élményeket megnyugtatni, megérteni. A számunkra nehéz élethelyzetek viselkedésünkre ható mintáit alakítja át úgy, hogy közben a traumát nem kell újra átélni, elég csak rátekinteni és elengedni.

A megélt érzelmek szervekre, izmokra gyakorolt hatása nem másodlagos, hiszen a stressz sejtünkben tárolódik és blokkokat okoz. Ezek a blokkok jobb esetben csak az energiaáramlást gátolják, de előfordul, hogy szervi elváltozásokat okoznak.

A testben felhalmozódott blokkok oldására is számos gyakorlat áll rendelkezésre, amelyek gyengéden, fájdalommentesen járulnak hozzá a gyors gyógyuláshoz.

Problémát megoldani, egészséget visszaszerezni és megőrizni ilyen formában is lehet.

Választhatod a gyengéd utat!

      

 

 

 

Ha  zátonyra futott, kiégett, magányos, riasztó…