BlogÖnismeretNem vagyok hajlandó foglalkozni ezzel a problémával, már sok volt, elég volt!

Nem vagyok hajlandó foglalkozni ezzel a problémával, már sok volt, elég volt!

dacolok magammal

Nem vagyok hajlandó foglalkozni ezzel a problémával, már sok volt, elég volt!

Volt már veled olyan, hogy dacoltál saját magaddal a probléma kellős közepén és egyre lejjebb nyomtad magad  a dagonyába? Velem igen!

Nekem ez úgysem fog menni, nem tudom megcsinálni, nem fog segíteni… (akár már bevált gyakorlatokról is lehet szó… ) Egész egyszerűen ott állsz a nehézségben és nem hogy nem tudod kimozdítani magad, hanem még rá is dacolsz. Nem vagyok hajlandó foglalkozni ezzel, már sok volt, már elég volt…

Bizonyos érzések nem engedik, hogy kimozdítsd magad, pedig pontosan tudod, hogy van rá megoldás, akár olyan, ami már korábban is bevált, mégis ösztönszerűen elindul benned az ellenállás. Túl sok volt már a történés, elég volt a problémákból, sokat cipelsz a válladon.

Elképzelhető, hogy most is fáradtabb is túlterheltebb vagy.
Annyi mindent kipróbáltál már és megint itt van még egy probléma.

Vajon mit lehet tenni annak érdekében, hogy már ne kelljen tovább küzdeni, ne legyen ennyi megoldandó feladat? 

A problémák jönnek, mennek.

Évek hosszú munkája alatt tapasztalt módszereket és gyakorlatokat gyűjtöttem össze, hogy minél többeknek tudjak segíteni átállni egy olyan szemléletmódra, ahol a probléma csak egy újabb kihívás, csak egy újabb lehetőség, hogy közelebb kerüljünk Önmagunkhoz.

Még egy ígéret, még egy próbálkozás?

Valóban! Én is nagyon sok mindent kipróbáltam évekkel ezelőtt, akkor, amikor még jelentősen kevesebb lehetőség volt az önfejlesztésre, mint most. Ma már tényleg azt mondhatod, hogy elveszel a kínálatban. Azt sem tudod,  mit válassz, merre indulj, vagy ha már elindultál, egyáltalán jó helyen vagy-e?

A tapasztalataimat azért  gyúrtam egybe hogy neked már ne kelljen ezer utat kipróbálnod. Hosszú évek munkája és a szakmai tapasztalataim alapján, több ezer oldást követően összeállított, egyéni módszerű programommal megtapasztalhatod, milyen a könnyed élet. Akár három hónap alatt olyan erőteljes változást tudsz elérni az életed több területén, amire korábban gondolni sem mertél volna.

A mindennapjaidat segítő stresszoldó, feltöltő, energetizáló gyakorlatokat, kommunikációs technikákat ötvöztem a mélyben húzódó programok feloldásának technikáival. Ez teszi lehetővé azt, hogy viszonylag rövid időn belül minőségi változást érj el.

Nálam megtanulod, hogyan kezeld az ilyennehézséggeldacolósmindenkihúzzonelmindenhová” napjaidat.

Megtanulod felismerni, hogy mikor mozgatnak programok, viselkedési mechanizmusok, megtanulod kezelni és kiléptetni magadba belőlük.

Ezáltal feszültségmentessé, konfliktusmentessé teheted a kapcsolataidat, ugyanakkor képviseled magad, kiállsz magadért, önmagad és a másik fél számára is emberi módon.

Amikor csökken benned a feszültség, a nézeteltéréseket helyben rendezed, nem agyalsz, hogy mit kellett volna mondanod, akkor több energiád marad, amelyet a családodra, a munkádra, a céljaidra tudsz fordítani.

Miközben az emberi kapcsolataid javulnak, csökken a benned lévő szorongás és az aggodalom, amely kihat a környezetedre is. Több időd és energiád marad azokra tevékenységekre, amelyeket fontosnak tartasz és amelyek építenek téged.

Mivel többet adsz magadnak és a környezetednek, értékesebbnek fogod érezni magad, ami tovább növeli azt az igényedet, hogy jól érezd magad. 

Egyre inkább kitörsz a régi sablonokból és egyre kiegyensúlyozottabbnak, egészségesebbnek, egészebbnek érzed magad.

Megengeded magadnak, hogy Éld az életed!

Akár olyan munkát válassz, ami örömmel tölt el, vagy olyan párkapcsolatban élj, ami egyenrangú és kölcsönös szereteten, tiszteleten alapul. Úgy bánj a gyermekeiddel ahogyan szeretnéd
és ne azt a formádat hozd elő, amelyet már a szüleidtől sem akartál elfogadni.

Megtanulod az érdekeidet érvényesíteni, mindezt úgy, hogy közben nem rombolsz, nem vagy követelőző.

Az eredmények eléréséhez nem kell fájdalmas élményeket újra élned vagy görcsösen napi gyakorlatokat beépítened. Könnyedén be tudod építeni a gyakorlást a mindennapjaidba, bizonyos technikák pedig segítenek abban, hogy a változás szinte automatikus legyen.

Egységes képet kap arról, hogy az emberi lét milyen működéssel jár és megtanulod azt könnyedén kezelni, új formában.

Nézd meg azt a nehézséget, amin most zakatol az agyad, ami most kibillentette az egyensúlyodból. Voltál már hasonló helyzetben, volt már nagyobb nehézséged? Most is meg tudod csinálni!

Ideje más formában hozzáállnod a problémákhoz, mert megérdemled hogy végre, ennyi nehézség után elkezdd élvezni az életet!

Sokévnyi önfejlesztést és több ezer, a vendégeimmel végzett konzultáció eredményét gyúrtam össze, hogy te már könnyedén és sokkal rövidebb idő alatt élhesd a valódi Énedet.

Talán most arra gondolsz, hogy nincs olyan módszer ami mindenkinek jó, vagy rajtad úgysem segíthet semmi, ez neked biztos nem fog működni, vagy túl sokba kerül stb. De most nézd meg inkább az eredményt, amit elérhetsz és hozd meg a döntést: a régi vagy az új lehetőség szerinti életedet választod és ugord át a kettő között az akadályt.

Várlak szeretettel  az ugrást követően 🙂

– egyéni konzultációkon személyesen és online,

 12 alkalmas intenzív együttműködést és óriási eredményeket adó, Újratervezés elnevezésű egyéni programon,

– a Tudatos Élet online tanfolyamon, amelyet szintén kiegészíthetsz egyéni konzultcáiókkal.

A szövegre kattintva eléred az egyes programokat. Melyik számodra az optimális? Beszéljük meg!

Szép napokat kívánok!

Mészáros-Papp Katalin

Hozzászólás küldése

error: A tartalom védett!!