BlogÖnismeretEl kell mesélnem a vendégeim januári eredményeit

El kell mesélnem a vendégeim januári eredményeit

El kell mesélnem a vendégeim januári eredményeit

Nagyon szeretem hallgatni, amikor a vendégeim az eredményeik, változásaik történetével térnek vissza. Fantasztikus hallani, amik történnek velük és tudják, hogy ezeket a munkánk sikereként könyvelhetik el!

Ami januárban történik, az számomra is meglepő és szárnyakat adó!

Sorra érkeztek a vendégeim olyan kézzel fogható eredményekkel, amelyek mellett nem lehet elmenni és nem lehet nem meglovagolni ezt a sikert!

Az eredményeknek számos árnyalata lehet, fontos, hogy észrevegyük azt!

Nehéz és örömteli helyzetek tudatos kezeléséről számoltak be!

1.  Papíron az eredmény – laboreredmények javulása

Egy másik hölggyel tavaly márciusban kezdtem dolgozni. Akkor a laboreredményei alapján erősen trobózis veszélyes állapotban volt. Az idén januári leletei alapján az eredményei jelentős csökkenést mutatnak, közelítenek a normál határértékhez.

Ahogy ő fogalmazta: Nem csináltam semmit és nem szedtem semmit, “csak” hozzád jártam. (A csak azért idézőjeles, mert pontosan tudja, mennyi munkát jelent ez.)

2. Új partnerkapcsolat a vállalkozásban

Az egyik úr például önmaga szkeptikus voltát meghaladva úgy döntött, idén lecsap a lehetőségekre. Félretette a “biztos ez is átverés” hangot a fejében, ezáltal megteremtett magának egy új üzleti lehetőséget.

3.  A vágyott otthon

Az egyik hölgy megkérdezte magától, hogy mire vár még, miért halogat? Régóta tervezik, hogy kertes házba költöznek. Meghozta a döntést a fejében, hogy jár neki a vágyott ház! Egy hónapon belül eladták a lakást és vettek egy házat.

4. Búcsú a pániktól, üdv új vállalkozás!

Van, aki a 3 hónapos együttműködésünk végére nem csak addig jutott el, hogy elköszönt a pániktól, szorongástól, hanem óriási lelkesedéssel nekivág a saját vállalkozása felépítésének. Külön öröm, hogy ebben is együtt dolgozhatunk. Összekötjük a személyiségfejlődése újabb lépéseivel, hiszen azt is folytatni szeretné ilyen eredmények után.

5. Haláleset

Az egyik hölgy nagy veszteséggel kezdte az évet, elhunyt az édesanyja. Hogy mi ebben az eredmény? Az, ahogyan kezelte a helyzetet. Egyrészt elköszönt az édesanyjától és elengedte. Közelebb került a testvéréhez is. Ami talán a legfontosabb: megengedi magának, hogy szomorú legyen! Azt a tanácsot kapta a barátnőitől, hogy legyen erős. De ilyen helyzetben hogy legyen erős, tette fel a kérdést? Valójában ez az erő, hogy tisztában van a folyamataival. Lehet szomorú, hiszen az édesanyja ment el, akivel jó volt a kapcsolata. Egyidejűleg tiszteletben tarthatja, hogy ő ennyi időt töltött itt és elengedheti. Így könnyebbíti meg saját maga számára a gyász folyamatát.

6. A mindig kritizáló főnök

A három hónapos együttműködést zártuk kedves hölgy vendégemmel. Pont aznap délelőtt ment oda hozzá a mindig kritizáló főnöke és megjegyezte:

Azt látom, hogy sokkal magabiztosabb vagy mostanában. Nem akadsz fenn dolgokon, csak könnyedén továbblépsz. 

7. Felvételi eredmények

Rendszersen oldjuk a stressz felvételik, vizsgák előtt. Általában az év végi, félévi tanulmányi jegyeket is felhozzuk 1-2 érdemjeggyel. Ezen túl a tanuló vendégeim megkapják azt az eszköztárat is, amivel elindulnak otthonról és amit bevethetnek a vizsga, felvételi közben is. Idén is több tanulóval készültem így. Óriási öröm az volt, amikor beszámoltak a szülők arról, hogy valóban a gyakorlatokkal indult el a gyermek otthonról és nem másodlagos, de a felvételi pontszámok is remekül alakultak! 

Néhány ilyen még:

8. Más körökben keresem a kapcsolatokat, ami előrevisz.

9. Kifejezi magát az autista gyermekem.

10. Új szerelem válás után.

11. “Én most nagyon jól érzem magam a bőrömben és a tudatomban, akármennyire is van nehéz helyzet mindenhol. Rájövök a helyzetre és tudom irányítani.”

12. Szingli vagyok, de teljesen jól érzem magam a bőrömben és már nem akarok bármi áron párkapcsolatot.

A LEGTÖBB EREDMÉNY 3 HÓNAPNYI EGYÜTTMŰKÖDÉS UTÁN! A LEGHOSSZABB A FELSOROLÁSBÓL 1 ÉVES (6-8 HETENTE VÉGZETT) MUNKÁT JELENT!

Az én célom a Te célod, az eredményed mindkettőnknek öröm!

Hasonló eredményekre vágy? Kattints ide!

 

 A DÖNTÉST GYAKRAN NEHEZEBB MEGHOZNI, HOGY ELKEZDD, MINT MAGA A FOLYAMAT!  

De ha meghoztad a döntést, neked is szívesen megmutatom, hogyan csináld!

Nem mindenkinek ugyanarra van szüksége, de van olyan módszer, ami mindenkinek személyére szabható.

Biztosan nem teljes a lista, de azt hiszem, ennyi fantasztikus visszajelzés is egész évre megadja a lendületet, hogy éljem a hivatásom.

Hálás vagyok a közös munka eredményéért és a visszajelzésekért!

Mészáros-Papp Katalin

 

Hozzászólás küldése

error: A tartalom védett!!