BlogÖnismeretSorsfordító olvasnivaló

Sorsfordító olvasnivaló

Sorsfordító olvasnivaló

Az előző bejegyzésben arról írtam, hogy vannak, akik “nem hisznek az ilyesmiben”, mint amivel én is foglalkozom. Ilyenkor mindig kicsit tátom a szám, hogy mégis mit gondolnak, mit csinálok, valami misztikus hókuszpókuszt vagy varázsolok?

Az, hogy valamit nem ismerünk, nem tudjuk, hogyan működik, még nem biztos, hogy ördögtől való, előfordulhat, hogy csak információ hiányunk van a témában. Na jó, bevallom, amikor először jártam kineziológusnál, én is azt gondoltam, hogy varázsol a hölgy vagy valami misztikus képességei vannak, mert elképzelni sem tudtam, hogyan hoztunk elő olyan információt, ami a magzati koromhoz köthető. Aztán amikor elkezdtem a tanfolyamokat, rájöttem, hogy ez egy elsajátítható technika, ami mögött tudományos háttér áll.

Most olyan olvasnivalókat hoztam Neked, amelyek számomra nagyon sokat segítettek abban, hogy felismerjem a működésemet, a háttérben futó programjaimat, azokkal tudjak valamit kezdeni, feldolgozni, tehát tovább tudjak menni a személyiségfejlődés útján. A tudományos megközelítéseken túl olyan könyvet is betettem a listába, ami regény formában mutatja be az élet más jellegű megközelítését (Mennyei prófécia), illetve az Öröm könyvét, ami különböző vallási megközelítésből mutatja be pl. az érzelemkezelést.

Nagy szeretettel ajánlom ezeket szíves figyelmedbe, akár a téli napokon egy forró tea mellé olvasnivalóként, hiszen a téli időszak a befelé figyelésre a legalkalmasabb és jól is esik az egész éves rohanást követően elmélyülni kicsit. Ugyanakkor ezek a könyvek ajándékként is remekül funkcionálnak, ha tudjuk, hogy valaki érdeklődési körébe esik a személyiségfejlődés, vagy épp úgy érezzük, hogy jót tenne neki, ha megismerné önmaga más aspektusát is, vagy “nem hisz az ilyesmiben”. Persze, csak óvatosan, soha ne legyünk sértőek, tolakodóak az ajándékkal.

Mészáros-Papp Katalin

Hozzászólás küldése

error: A tartalom védett!!