BlogEgyébOnline konzultációs lehetőség

Online konzultációs lehetőség

Online konzultációs lehetőség

Online konzultációs lehetőség

Kedves Vendégem!

Mint már bizonyára értesültél róla, a Covid-19 vírus miatt újabb és újabb szabályokat vezetnek be országunkban is. A kineziológiai konzultációkat ezek az intézkedések egyelőre nem érintik. Ugyanakkor ajánlom szíves figyelmedbe az online konzultáció lehetőségét. Tavasszal már sokan igénybe vették és haladtak ezzel a módszerrel. Néhány visszajelzést itt olvashatsz erről.

“Aki eddig úgy érezte,hogy az ingázás,utazás sok időt vett el, nem maradt ereje, energiája erre figyelmet adni, annak most ez nagyszerű lehetőség teljesen személyre szabott időpontot találni. Akár reggel is. Ugyanolyan hatásosak a folyamatok,mint élőben, ugyanúgy működnek az érzelmi folyamatok, a technikák, ugyanúgy teljesen jól megvan a kapcsolat a kineziológussal, és azokat a technikákat is meg lehet oldani,amihez azt gondolná az ember,hogy kell a személyes kontakt. Katát pedig csak ajánlani tudom, nagyon jó szakembernek tartom,aki mindig változatosságot visz az oldásokba, és teljesen az egyénre szabja. Nincs 2 egyforma oldás.”

“Pont olyan hatékony, mint a személyes alkalom.”

“Jó élmény és hatásos és mindenképp megéri mert időtakarékos, hogy otthonról lehet konzultálni ;)”

 

Ha úgy érzed, nem kockáztatsz és inkább otthon maradnál, nem kell lemaradnod a konzultációról. Válassz online felületet, amelyen szívesen beszélgetsz.

Kineziológia Vác - Whatsapp elérhetőségeKineziológia Vác - Viber elérhetősége

Fotók: flaction.hu

Amennyiben a vírus tüneteit tapasztalod magadon, vagy van a közeledben beteg, de nem tapasztalsz tüneteket, kérlek, inkább maradj ki a társas érintkezésből néhány napig, ezzel is segítve, hogy hamarabb csökkenjen a betegek és kórházi ellátásra szorulók száma.

Ha a személyes konzultációt választod, kézfertőtlenítésre és maszk használatra kérlek. Emellett még aromaterápiát alkalmazok a levegő tisztítására.

Legyünk felelősségteljesek önmagunkkal és másokkal is!

Köszönöm!

Mészáros-Papp Katalin

Hozzászólás küldése

error: A tartalom védett!!