BlogEgyébOnline konzultáció

Online konzultáció

Online konzultáció

Online konzultáció

Kedves Vendégeim!

A koronavírus (COVID-19) kapcsán kialakult “Vigyázzunk egymásra” stratégiaként 2020. 03.17-től elérhető a konzultáció online formában is. Nagyon fontosnak tartom a személyes kapcsolatot, de most több oldalról is előnyös lehet, ha online kapcsolódunk:

  • a fertőzés lehetőségét csökkentjük,
  • ha beteg vagy, esetleg karanténban vagy otthon, akkor is tudunk konzultálni és tovább léptetni a nehézségen,
  • az utazásra fordított időt megspórolhatod,
  • ha a gyermeked otthon maradt, a felügyelet megoldása egyszerűbb.

A gyakorlatok jelentős része elvégezhető saját magunkon is, ehhez az istrukciót át tudom adni telefonon, az elvégzését pedig látom és tudom segíteni a videóhívásnak köszönhetően. Több időt szánhatunk a megértésre is.

A videós telefonkonzultációra Messengeren vagy WhatsApp-on keresztül van lehetőség. A WhatsApp előnye, hogy telefonszám alapján is elérhetőek a partnerek, nem szükséges Facebook regisztráció!

Ha már bejelentkeztél, van időpontod személyes találkozóra, de inkább online kapcsolatra módosítanád, kérlek jelezd telefonon vagy írásban! Ha írásban jelentkezel, kérlek várd, hogy visszaigazoljam, ha nem, írj rám mégegyszer légy szíves!

A bejelentkezésnél a választott applikáció formáját is jelezd!

A konzultáció díja az egyéni alkalommal megegyezik, rendezésére átutalással nyílik lehetőség, amelyről a számlát most a postai ügyintézés elkerülése érdekében elsődlegesen e-mailben vagy a választott applikáción küldöm. Későbbiek során, amennyiben a vírushelyzet rendeződik, természetesen az eredeti számlát személyesen átadom vagy postai úton küldöm meg.

Az online konzultáció feltétele, hogy a konzultáció megkezdése előtt a díja beérkezzen a bankszámlámra. Ma már az átvezetés a bankok között nagyon gyors, nem szükséges napokkal előbb megelőlegezned a konzultációt.

A konzultáció díja

  • felnőttek esetén 12.000 Ft/fő/alkalom
  • gyermekek esetén és gyermekek oldása kapcsán a családtagjaik részére 10.000 Ft/fő/alkalom
  • házastársak, párok esetén: 11.000 Ft/fő/alkalom

 

A díjat az alábbi számlaszámra tudod átutalni:

Mészáros-Papp Katalin

OTP BANK 11773054-00490858

Bízom a helyzet mielőbbi rendeződésében, és abban, hogy mindannyian pozitív szemlélettel, felelősségteljesen tudunk átmenni ezen az életszakaszon.

 

Mészáros-Papp Katalin

Hozzászólás küldése

error: A tartalom védett!!