Kapcsolat

Mészáros-Papp Katalin

természetgyógyász-kineziológus

 

Bejelentkezés: +36 30 456- 5430

Kérlek, olvasd el figyelmesen az időpont foglalás szabályzatát lent.

 

Cím: 2600 Vác, Szent Flórián u. 28.

E-mail: pkata77@gmail.com

Facebook: Kineziológia Vác, Varázskelléktár – minden napra

Évekkel ezelőtt, 2001-ben fordultam először segítségért a kineziológiához. Már akkor tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Előtte persze járnom kellett az utamat és tapasztalatokat szereznem, amelyek segítenek abban, hogy megértsek másokat és átérezzem helyzetüket. Kedves ismerősöm idézte mindig a régi mondást: “Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni.”

Egy időszakban más területeket is megnéztem, tanultam sok egyebet, minden érdekel, amit segítőként alkalmazni lehet. Majd visszatértem a kineziológiához, ez a tudomány lett a váz, ami köré elhelyeztem magam, azt aki én vagyok, azokkal, amiket tapasztaltam, megtanultam.

A legnehezebb azt volt megtanulni, hogy segíteni annak lehet, aki kéri és engedi. Nem mehetek érted, nem mehetek utánad. Akkor kerülhetünk kapcsolatba, ha Te keresel. Minden más rólam szólna.

Ha megérett Benned a döntés, hogy megismernéd önmagad, belelátnál mélyebben az életed meghatározó összefüggések láncolatába, keress bátran.

Korra, nemre való tekintet nélkül ajánlom ezt a módszert azoknak, akik valódi megoldásra törekszenek.
Gyermekekkel (6 éves kortól), kismamákkal, nagymamákkal, fiúkkal és lányokkal, férfiakkal és nőkkel, apukákkal és anyukákkal is értünk már el nagy sikereket.

Cél az egészség megőrzése vagy visszaállítása a testedben, a lelkedben, az érzelmeidben.

IDŐPONT FOGLALÁS

Amikor bejelentkezel és időpontot foglalsz, azzal elfogadod az időpont lemondás szabályzatát, mely az alábbi.

Az előre lefoglalt időpont 24 órán belüli lemondása esetén a konzultáció díjának 50%-a fizetendő, 4 órán belüli lemondás vagy az időponton meg nem jelenés esetén a teljes díj felszámításra kerül a következő alkalommal. Amennyiben újabb találkozásra nem nyílik lehetőség,  a díj kiszámlázásra kerül, mely átutalással fizetendő a számlán megadott bankszámla számra.