Fókuszban a tudatosság

Fókuszban a tudatosság

 

 

Téged hogy érint az elmúlt néhány év eseménysorozata?

Érezted már azt, hogy tehetetlen vagy a feléd áramló rossz hírekkel szemben?

Tennél valamit, de nem tudod, mit?

Nem ilyen életre vágysz?

Vannak olyan események az életünkben, amelyekre a megszokott módon nem vagyunk hatással. 

 

Van ugyanakkor más típusú megközelítés, amivel a saját életünkben is látványos eredmények érhetők el és amellyel a környezetünkre, a társadalomra gyakorolt hatás is megtapasztalható.

 

A tudatosság megélésére fókuszáló csoport ennek a szemléletnek az elsajátítására, gyakorlására ad lehetőséget, lendületet és közösséget.

 

A csoport létrehozásával egy olyan program kialakítása volt a célom, ami segít tisztázni az életben betöltött szerepeket (szülő, társ, kolléga, gyermek, barát), gyakorlatba ültethető módszereket ad azok harmonikus megéléséhez és minőségi változást eredményez az egyes területeken is és az életedben összességében.

 

 

 

A csoport tematikáját az egyéni konzultációk tapasztalatai alapján építettem fel azokból a témakörökből, amik megbeszélésére nincs idő a kineziológiai oldások során, tisztázásuk, megértésük ugyanakkor nagyon fontos és amelyekre a vendégeim jelentős része nagyon kíváncsi. A csoport programjaival az egyéni oldások jobban átláthatóak, a módszereknek és a rendszeres találkozóknak köszönhetően a tudatosság gyakorlása kiterjed a mindennapokra, ezáltal elősegíti, felgyorsítja és stabilizálja a tudatos életmód kialakulását. Azoknak is ajánlom a csoportot, aki egyéni alkalmakon még nem járt nálam, rengeteg felismerést és megértést ad a csoport önmagában is. Kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy minél tovább tudd megtartani a kiegyensúlyozottságodat, a magas energiaszintedet és ne vigyenek el a mindennapok rémhírei, nehézségei. 

Három hetente két órás programra várlak szeretettel 10 alkalommal. Az első alkalom 2022. szeptember 30. péntek 18.00.

Az egyes alkalmakon elméleti és gyakorlati eszközökkel közelítjük meg az alábbi témákat:

 • az életed területei és azokban való kiteljesedés
 • önbizalom, önértékelés
 • határok
 • örökölt családi minták
 • viselkedési mechanizmusok
 • hatalmi drámák felismerése és kezelése
 • valódi érzelmek és azok megélése
 • kommunikációs technikák
 • mentális állóképesség, testi egészség
 • működő párkapcsolat
 • a szerepeid harmonikus megélése.

 

Amit garantáltan kapsz a programoktól:

 • a folyamatos gyakorlást segítő nyomtatott és online anyagok
 • átfogó képet a
 • építő életszemlélet
 • játszmák nélküli élet
 • magabiztosság
 • önbizalom, határozottság, a harmonikus erő felismerése és megélése
 • az elfogadás, egyenrangúság, lelkesedés megélése
 • az egyes szerepeidben való kiteljesedés
 • életfeladatod felismerése
 • hatékony kommunikáció
 • testi-lelki-szellemi szintű önismeret
 • egy olyan társaság, ahol értenek…
 • működő gyakorlati eszközök a mindennapokra, amelyek növelik a tudatosságot a környezeted életében is és amelyeket beépíthetsz a magánéletedbe és a munkádba is

 

Tevékenységek - Fókuszban a nő

 

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy élték meg a korábbi csoportok tagjai a közös utat. Kedvcsinálóként és a félelmeid eloszlatására is szolgálhat, ha átolvasod a visszajelzéseket.

Akik már kipróbálták a csoportot, így nyilatkoztak róla

 

 

“Néhány gondolat a Csoportban szerzett nyereségeimből:
Nagy lépés volt számomra, hogy közösségben folytassam az önismereti munkát. Elötte nekem ez magammal-magamban folytatott tevékenység volt. A csoportos munka megtanított figyelni (igazán figyelni) másokra, együtt sokkal inspirálóbb volt fejlődni. Hangolódni a csoportra, és megtanulni felvállalni nehéz döntéseket, ha a csoport érdeke úgy kívánja. Aztán ebből a döntésből egyénileg is nyereséget kapni.
Példát mutattál, hogyan képviseljük és tartsuk a saját határainkat, és ezt jó érzéssel tudjuk tenni. Köszönöm Kata az iránymutatást, a szeretetet, odafigyelést, érzékenységet, hogy tényleg fonosak vagyunk neked! Ezen az úton jó haladni! :)”

 

“Nagyon hasznos volt csoportban dolgozni, sok kedves, igényes embert ismerhettem meg. Egy ilyen csoportban egyszerűen muszáj fejlődni!”

 

”A csoportban nem akartam részt venni, féltem tőle előző rossz tapasztalatok miatt, saját magam és az emberek miatt is. Tudtam, hogy antiszoc vagyok, és azt is, hogy nem akarok “bolond tyúkokkal” összezárva lenni hosszútávon, nemhogy még valami “spiribiri női megvilágosodást” is hallgassak……
De mint mindig, Kata most is jobban ismert, mint én saját magam, és tudta mire van szükségem….
Eleinte hárítottam, bezárkóztam, sőt baromi magasról igyekeztem “lenézni” a többiekre, ezzel is azt gondolván, hogy majd nem sérülök. Nem is voltam igazán jelen az alkalmakon eleinte. Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy elkezdtem meglátni magam körül a társaimat és nem a “sminkjüket meg álarcukat”, hanem akit belül eldugtak. Megérintettek, fontossá váltak és az is fontos lett, ami történt velünk. Amik elhangzottak. Amiket csináltunk.
Kata hihetetlen érzékenységgel mutatta nekünk az utat, hogy merre induljunk el, és ki-ki a maga módján, tempójában de kőkeményen elkezdett ki-ki kacsintgatni, sőt kilépegetni a komfortzónájából. A program kőkemény munkát, és “tükörhasználatot” igényel.
Itt nem lehet magunk elől bujkálni. Nem is érdemes…
Sokkal többet kaptam, mint amit a neve sejtet.
Nem csak a női energetikáról és szerepekről van itt szó, hanem arról is, hogy hogyan találjunk magunkra, hogyan helyezkedjünk el a világban, a szerepeinkben, és hogyan tudunk nagyon ügyesen, valódi Nőként létezni a kapcsolatainkban és jól megélni a különböző szerepeinket.
És a legfontosabb az a látásmód. Na ez a nagyon más, és több amit kaptam/kaptunk a csoportban. És ez még csak egy nagyon hosszú, és állandó melót igénylő, de szuper jó út kezdete volt….“

 

“Kellemes, pihe-puha, intim, felrázó, felkavaró, formáló, véresen komoly tanulás, kávéházi-stílusos nőiesen illatos, holdvarázsos köntösben. 😊”

 

“Sosem szerettem csoportban dolgozni mindig inkább egyénileg. De rá kellett jönnöm hogy a csoportos munka nehezebb de másrészről könnyebb. Nehezebb az elején lelkileg bele engedni magunkat, viszont sokkal látványosabb az eredmény. Szerettem a csoportot, végre tudok nyitni és már szívesen mutatom meg önmagam.”

“Köszönöm, hogy benne lehettem. Ez az egyik. A másik, hogy jár az agyam a tegnap esti beszélgetésünkön, és azt hiszem igazán csak most kezdem megérezni (nem felfogni, és érteni mert ott még nem tartok), hogy mennyire óriási, és nagyon fontos dolog amit te csinálsz minden téren, és miért akarod olyan elszántan azt a szintet meglépni és megléptetni velünk is, meg a tudatosságot emelni. Kissé nekem ez most még félelmetes is, de kezdem érezni, hogy mekkora a felelősségem ezzel nekem is és mindnyájunknak. Azt gondolom ezt csinálni kell tovább, nem éri meg kiszállni, mert látom a változást mindenen. Köszönöm ezt Kata neked, komolyan! Csináld tovább!!! 😊♥️”

“Hamarabb észreveszem a destruktív, önszabotáló gondolatokat, mondatokat magamban és másokban is. Ezek mindig ráirányítják a figyelmemet árra, hogy min kell változtatnom, mivel van dolgom.”

 

“Nekem személy szerint volt olyan élményem amikor azt éreztem, hogy a csoport felért egy oldással, pedig igazán “semmit nem csináltunk”, és mégis. Szerintem minden mindennel összekapcsolódott. Ahogy az autóban is mondtam, Kata te nem vagy kispályás, kár rajtad gyakorolnunk… 😂 😎😉”

 

UGYE, NEM MARADT MÁS, CSAK HOGY BEJELENTKEZZ A CSOPORTBA?

 

Jelentkezés:

E-mailben: meszarospappkatalin@gmail.com
Telefonon: +36 30 456-5430

A 2022. szeptember 30-án induló csoport részletei:
Kezdő időpont: 18 óra
Helyszín: 2600 Vác, Belváros
(a jelentkezők pontos létszáma alapján változhat a helyszín)
A 10 alkalom díja 110.000 Ft, 
amelyet kedvezményesen kapsz meg szeptember 15-ig történő jelentkezés esetén 90.000 Ft-ért, 
A díj fele a jelentkezéssel egyidejűleg fizetendő, második fele legkésőbb a 2. alkalommal (októberben) rendezhető. 
A csoport zárt és kis létszámú, ezért a helyedet úgy tudod biztosítani, ha a teljes időtartamra kifizeted a részvételi díjat, azokra az alkalmakra is, amikor nem tudsz részt venni a programon.

 

error: A tartalom védett!!