Fókuszban a nő

Fókuszban a nő

Ugye Te is érezted már azt, hogy nőként jelentős mennyiségű feladat nehezedik Rád, miközben megbecsülés alig párosul hozzá?

A női csoport létrehozásával az volt a célom, hogy egy olyan program jöjjön létre, ami segít tisztázni a női szerepeket, gyakorlatba ültethető módszereket ad azok harmonikus megéléséhez és minőségi változást eredményez az egyes területeken és az életedben összességében.

A csoport tematikáját az egyéni konzultációk tapasztalatai alapján építettem fel azokból a témakörökből, amik megbeszélésére nincs idő a kineziológiai oldások során, tisztázásuk, megértésük ugyanakkor nagyon fontos. Ezekkel a kiegészítésekkel az egyéni oldások jobban átláthatóak, a gyakorlati módszerekkel kiegészítve növelhető az önfejlesztő rendszer hatékonysága.

Havi egy alkalommal, két órás programra várlak szeretettel.
Az egyes alkalmakon elméleti és gyakorlati eszközökkel közelítjük meg az alábbi témákat:

 • a női szerepek és azokban való kiteljesedés (NŐ, gyermek, feleség, anya, testvér, kolléga,)
 • örökölt családi minták
 • viselkedési mechanizmusok
 • hatalmi drámák felismerése és kezelése
 • kommunikációs technikák
 • működő párkapcsolat
 • a női bölcsesség harmonikus megélése (gyakorlati módszerek a mindennapok nehézségeinek kezelésére, a tudatosság növelésére).

Amit garantáltan kapsz a programoktól:

 • játszmák nélküli élet
 • tudatosság
 • működő gyakorlati eszközök a mindennapokra, amelyek növelik a tudatosságot a környezeted életében is és amelyeket beépíthetsz a magánéletedbe és a munkádba is
 • önbizalom, határozottság, a női erő felismerése
 • az egyes szerepeidben való kiteljesedés
 • életfeladatod felismerése
 • hatékony kommunikáció
 • testi-lelki-szellemi szintű önismeret
 • egy olyan társaság, ahol értenek…

Akik már kipróbálták a csoportot, így nyilatkoztak róla

 

“Kellemes, pihe-puha, intim, felrázó, felkavaró, formáló, véresen komoly tanulás, kávéházi-stílusos nőiesen illatos, holdvarázsos köntösben. 😊”

 

“Nagyon hasznos volt csoportban dolgozni, sok kedves, igényes embert ismerhettem meg. Egy ilyen csoportban egyszerűen muszáj fejlődni!”

 

 

“Néhány gondolat a Csoportban szerzett nyereségeimből:
Nagy lépés volt számomra, hogy közösségben folytassam az önismereti munkát. Elötte nekem ez magammal-magamban folytatott tevékenység volt. A csoportos munka megtanított figyelni (igazán figyelni) másokra, együtt sokkal inspirálóbb volt fejlődni. Hangolódni a csoportra, és megtanulni felvállalni nehéz döntéseket, ha a csoport érdeke úgy kívánja. Aztán ebből a döntésből egyénileg is nyereséget kapni.
Példát mutattál, hogyan képviseljük és tartsuk a saját határainkat, és ezt jó érzéssel tudjuk tenni. Köszönöm Kata az iránymutatást, a szeretetet, odafigyelést, érzékenységet, hogy tényleg fonosak vagyunk neked! Ezen az úton jó haladni! :)”

 

 

”A csoportban nem akartam részt venni, féltem tőle előző rossz tapasztalatok miatt, saját magam és az emberek miatt is. Tudtam, hogy antiszoc vagyok, és azt is, hogy nem akarok “bolond tyúkokkal” összezárva lenni hosszútávon, nemhogy még valami “spiribiri női megvilágosodást” is hallgassak……
De mint mindig, Kata most is jobban ismert, mint én saját magam, és tudta mire van szükségem….
Eleinte hárítottam, bezárkóztam, sőt baromi magasról igyekeztem “lenézni” a többiekre, ezzel is azt gondolván, hogy majd nem sérülök. Nem is voltam igazán jelen az alkalmakon eleinte. Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy elkezdtem meglátni magam körül a társaimat és nem a “sminkjüket meg álarcukat”, hanem akit belül eldugtak. Megérintettek, fontossá váltak és az is fontos lett, ami történt velünk. Amik elhangzottak. Amiket csináltunk.
Kata hihetetlen érzékenységgel mutatta nekünk az utat, hogy merre induljunk el, és ki-ki a maga módján, tempójában de kőkeményen elkezdett ki-ki kacsintgatni, sőt kilépegetni a komfortzónájából. A program kőkemény munkát, és “tükörhasználatot” igényel.
Itt nem lehet magunk elől bujkálni. Nem is érdemes…
Sokkal többet kaptam, mint amit a neve sejtet.
Nem csak a női energetikáról és szerepekről van itt szó, hanem arról is, hogy hogyan találjunk magunkra, hogyan helyezkedjünk el a világban, a szerepeinkben, és hogyan tudunk nagyon ügyesen, valódi Nőként létezni a kapcsolatainkban és jól megélni a különböző szerepeinket.
És a legfontosabb az a látásmód. Na ez a nagyon más, és több amit kaptam/kaptunk a csoportban. És ez még csak egy nagyon hosszú, és állandó melót igénylő, de szuper jó út kezdete volt….“

 

 

“Sosem szerettem csoportban dolgozni mindig inkább egyénileg. De rá kellett jönnöm hogy a csoportos munka nehezebb de másrészről könnyebb. Nehezebb az elején lelkileg bele engedni magunkat, viszont sokkal látványosabb az eredmény. Szerettem a csoportot, végre tudok nyitni és már szívesen mutatom meg önmagam.”

 

error: A tartalom védett!!